Marlene Ølgod

Jeg er en nu 29-årig pige, som har stor interesse for araberhesten. Jeg er uddannet fysioterapeut fra fysioterapeutskolen i 2010. Jeg elsker at tage billeder, tegne og male, men det kan være svært at finde tid til det hele. 

Jeg fik min første fuldblodsaraber i 1993, da var jeg selv 12 år gammel. Faisal var en stor mundfuld, da han aldrig rigtig havde været i hænder inden vi købte ham. Men vi voksede sammen og lærte af hinanden. Han var den dejligste hest man kunne tænke sig, med masser af personlighed. Han har været en super ven igennem alle årene. Faisal blev aflivet august 2008.

I 2005 besluttede jeg mig for at købe Wisdoms Al Ashab og det er beslutning, som jeg er så glad for jeg valgte. Ashab er simpelthen den rareste hingst, man kan omgås. Jeg glæder mig meget til at skulle ride ham igen når hans voksepause bliver indstillet.

Mine interesser inde for hesteverdenen, består i avl, shows og cirkuskunstner. Ridningen kommer først herefter, da jeg aldrig har haft hest for at ride, men mere har haft hest for hyggens skyld. Jeg nyder samværet med hesten og sætter det højest af alt. Selvfølgelig kan jeg også lide at ride, men jeg er ikke den slags rytter, som hele tiden træner og træner for at ride til en masse stævner. Jeg rider dressur, spring og masser af skovture. I den daglige ridning bestræber jeg mig altid på at dygtiggøre mig for at ride så hestevenligt som muligt. Jeg håber på at gøre debut i distanceridningen med Ashab, når tiden er til det. Herudover ville jeg også synes det ville være fedt at tilkøre Ashab, men det må tiden vise, hvad det bliver til.

  

Besøgende er altid velkomne efter forudgående aftale.